Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Fortuinstraat 3 B in Hardenberg 7772 BM

Fortuinstraat 3 b

7772 BM Hardenberg
Huurprijs € 975,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Op een uitstekende locatie gelegen winkelruimte in het centrum van Hardenberg. A1 locatie. De winkelruimte is zeer geschikt voor onder andere kapsalon, telefoonwinkel, sieraden- en tassenwinkel, boetiek, broodjeszaak etc.  
In de nabijheid grote winkelketens als onder
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m²
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Op een uitstekende locatie gelegen winkelruimte in het centrum van Hardenberg. A1 locatie. De winkelruimte is zeer geschikt voor onder andere kapsalon, telefoonwinkel, sieraden- en tassenwinkel, boetiek, broodjeszaak etc.  
In de nabijheid grote winkelketens als onder andere Pearl, Hema, etc. De winkelruimte is goed geïsoleerd en er is onlangs in 2017 een nieuwe CV-ketel geplaatst is.


LOCATIE:
Het winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het centrum van de stad heeft een ware metamorfose ondergaan. In 2008 is het nieuwe centrum en daarmee een groot aantal winkels geopend. Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. De weekmarkt in Stad Hardenberg trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio om te kijken, te kopen en te genieten van een keur aan verse groenten en fruit, bloemen, stoffen, kleding en meer. In Hardenberg wordt iedere maandag een weekmarkt gehouden van 8.00 tot 13.00 uur.  


OPPERVLAKTE:
De oppervlakte van de winkelruimte is ca. 75 m² en een kelder van circa 25 m².


PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. U kunt parkeren op korte loopafstand van het winkelpand. Om er voor te zorgen, dat u gemakkelijk een parkeerplaats vindt, wordt op een parkeerverwijssysteem aangegeven in welke parkeergarages en op welke parkeerplaatsen nog plaatsen nog plaatsen vrij zijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 975,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1913 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Frontbreedte 350 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
350 cm
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Fortuinstraat 3 b, 7772 BM Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.