Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Admiraal Helfrichstraat 8 in Hardenberg 7772 BR

Admiraal Helfrichstraat 8

7772 BR Hardenberg
Vraagprijs € 12.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het winkelpand heeft een oppervlakte van circa 115 m² waarvan 100 m² winkelruimte en 15 m² magazijn/toilet. Het winkelpand is voorzien van verwarming, plafonds en toilet. Lossen en laden voor de deur is op
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 115 m² In units vanaf 115 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het winkelpand heeft een oppervlakte van circa 115 m² waarvan 100 m² winkelruimte en 15 m² magazijn/toilet. Het winkelpand is voorzien van verwarming, plafonds en toilet. Lossen en laden voor de deur is op ieder moment mogelijk.

LOCATIE
Het winkelpand is gelegen aan de rand van het centrum van Hardenberg, in de nabijheid van een supermarkt (Jumbo), kapperszaak, kaasspecialist, dierenspeciaalzaak en in de nabije toekomst zal een poelier zich gaan vestigen. Het centrum van Hardenberg heeft een ware metamorfose ondergaan. In 2008 is het nieuwe centrum en daarmee een groot aantal winkels geopend. Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. De weekmarkt in Stad Hardenberg trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio om te kijken, te kopen en te genieten van een keur aan verse groenten en fruit, bloemen, stoffen, kleding en meer. In Hardenberg wordt iedere maandag een weekmarkt gehouden van 8.00 tot 13.00 uur.

BIJZONDERHEDEN
- vloeroppervlakte: 115 m²
- bestemmingsplan: centrumbestemming
- bereikbaarheid: goed gelegen aan de rand van het centrum met openbare parkeergelegenheid rondom het pand (betaald parkeren)
- voorzieningen: verwarming, toilet, pantry keuken, magazijn
- huurperiode: 5 jaar met 5 jaar verlenging, overige opties zijn bespreekbaar
- aanvaarding: in overleg met eigenaar
- bij verhuur wordt een bankgarantie gesteld van 3 maandhuren excl. btw
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 12.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting beschikbaar per 14 februari 2020 of zoveel eerder als partijen overeen komen. BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 115 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 750 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 115 m² Locatie toelichting Aan de rand van het winkelcentrum, tegenover een JUMBO supermarkt met omliggend een poelier, kaaswinkel en kapperszaak. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
750 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Admiraal Helfrichstraat 8, 7772 BR Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.