Terug naar de resultaten
Te huur
Smederijstraat 6 in Hardenberg 7772 VG

Smederijstraat 6

7772 VG Hardenberg
Huurprijs € 8.333,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Na ruim 20 jaar succesvol ondernemen is deze locatie te klein geworden voor de Action. De Action zal om die reden verhuizen naar een groter pand. Op deze uitstekende centrum-locatie komt deze ruimte dus vrij. Midden in het stadscentrum van Hardenberg is deze goed onderhouden
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 800 m² In units vanaf 800 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Na ruim 20 jaar succesvol ondernemen is deze locatie te klein geworden voor de Action. De Action zal om die reden verhuizen naar een groter pand. Op deze uitstekende centrum-locatie komt deze ruimte dus vrij. Midden in het stadscentrum van Hardenberg is deze goed onderhouden winkelruimte gelegen met naastgelegen openbare parkeerplaats. De winkelruimte heeft circa 800 m² vloeroppervlak. Laden en lossen is op ieder moment mogelijk.


LOCATIE EN BESTEMMING
De winkelruimte is gelegen in hartje centrum van Hardenberg, in de nabijheid van o.a. de Albert Heijn, Takko en Hema. Het centrum van Hardenberg heeft een ware metamorfose ondergaan. In 2008 is het nieuwe centrum en daarmee een groot aantal winkels geopend. Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. Er zit een centrumbestemming op het pand.


BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Hardenberg is met de auto goed te bereiken. Vanuit Zwolle en Emmen (N34) staat u binnen een half uur in het hartje centrum. Vanuit Almelo (N36) en Raalte (N48) is Hardenberg met de auto ook goed bereikbaar. Reist u liever met de trein? Dan bent u met de trein vanuit de richtingen Zwolle, Emmen en Almelo in no time in Hardenberg. Direct naast de winkelruimte is een grote parkeerplaats met ruim voldoende parkeerplaatsen (betaald parkeren). Om ervoor te zorgen, dat u gemakkelijk een parkeerplaats vindt, wordt op een parkeerverwijssysteem aangegeven in welke parkeergarages en op welke parkeerplaatsen nog plaatsen vrij zijn.


BIJZONDERHEDEN:
- circa 800 m2 verhuurbaar vloeroppervlak
- centrumbestemming
- in de directe nabijheid van parkeerplaatsen en midden in het centrum
- laden en lossen is de hele dag mogelijk
- huurovereenkomst bij voorkeur 5 jaar met 5 optie jaren
- vanaf 1 november 2020 beschikbaar
- een borgsom/bankgarantie van 1 kwartaalverplichting te vermeerderen met btw is onderdeel van de huurovereenkomst
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 8.333,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 800 m² Verkoopoppervlakte 800 m² Perceeloppervlakte 844 m² Frontbreedte 3000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 800 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
800 m²
In units vanaf
800 m²
Verkoop vloeroppervlakte
800 m²
Frontbreedte
3000 cm
Verdiepingen
2
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Smederijstraat 6, 7772 VG Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring