Terug naar de resultaten
Te huur
Europaweg 15 B in Hardenberg 7772 BN

Europaweg 15 b

7772 BN Hardenberg
Huurprijs € 800,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP en TE HUUR:
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen aan de Europaweg in het winkelgebied Bruchterweg/Europaweg. Het winkelpand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 80 m² op de begane grond, heeft een volledig glazen pui en tevens personeelsontsluiting aan de achterzijde.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP en TE HUUR:
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen aan de Europaweg in het winkelgebied Bruchterweg/Europaweg. Het winkelpand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 80 m² op de begane grond, heeft een volledig glazen pui en tevens personeelsontsluiting aan de achterzijde.

INDELING:
Open verkoopruimte, berging, pantry en toilet op de begane grond. 

LOCATIE:
Doordat de gemeente van de locatie Europaweg/Bruchterweg een Kiss-and-Ride zone heeft gemaakt, is het een stuk aantrekkelijker om te winkelen op deze locatie. Consumenten worden niet belast met betaald parkeren, waardoor de winkels veel makkelijker bereikbaar zijn. De Europaweg is de doorgaande weg om het centrum te bereiken en op deze locatie komen meerdere uitvalswegen samen. Daarbij blijft het winkelcentrum nog steeds makkelijk bereikbaar, binnen enkele loopminuten.

In 2008 is het nieuwe centrum en daarmee een groot aantal winkels geopend. Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. De weekmarkt in Stad Hardenberg trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio om te kijken, te kopen en te genieten van een keur aan verse groenten en fruit, bloemen, stoffen, kleding en meer. In Hardenberg wordt iedere maandag een weekmarkt gehouden van 8.00 tot 13.00 uur. Hardenberg is met de auto prima te bereiken. Vanuit Zwolle en Emmen (N34) staat u binnen een half uur in het hartje centrum. Vanuit Almelo (N36) en Raalte (N48) is Hardenberg met de auto ook goed bereikbaar. Reist u liever met de trein? Dan bent u met de (snel) trein vanuit de richtingen Zwolle, Emmen en Almelo in no time in Hardenberg. 

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (blauwe zone).

BIJZONDERHEDEN:
- VVO begane grond circa 80 m²;
- Volledig glazen winkelpui van circa 4 meter;
- Geldende bestemmingsplan: Hardenberg Centrum;
- Het object wordt tevens te koop aangeboden, prijs op aanvraag
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.
- Bij verhuur is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 1 kwartaalverplichting inclusief btw.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 800,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 590 cm Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
590 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Europaweg 15 b, 7772 BN Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring