Terug naar de resultaten
Te huur
Europaweg 37 in Hardenberg 7772 BN

Europaweg 37

7772 BN Hardenberg
Huurprijs € 3.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Op een schitterende, welbekende locatie van Hardenberg, ligt dit winkel-/kantoorpand. Het pand is in zijn geheel of in delen te huur. De begane grond heeft een v.v.o. van circa 360 m² en de verdieping heeft een v.v.o. van circa 175 m². Het grote voordeel van deze locatie is
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 535 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Op een schitterende, welbekende locatie van Hardenberg, ligt dit winkel-/kantoorpand. Het pand is in zijn geheel of in delen te huur. De begane grond heeft een v.v.o. van circa 360 m² en de verdieping heeft een v.v.o. van circa 175 m². Het grote voordeel van deze locatie is tevens de eigen parkeerruimte die achter het pand beschikbaar is.

INDELING:
Entree/hal, ruime verkoopruimte, kantine, sanitaire voorzieningen en c.v.-hok en groot magazijn.

LOCATIE:
Doordat de gemeente van de locatie Europaweg/Bruchterweg een Kiss-and-Ride zone heeft gemaakt, is het een stuk aantrekkelijker om te winkelen op deze locatie. Consumenten worden niet belast met betaald parkeren, waardoor de winkels veel makkelijker bereikbaar zijn. De Europaweg is de doorgaande weg om het centrum te bereiken en op deze locatie komen meerdere uitvalswegen samen. Daarbij blijft het winkelcentrum nog steeds makkelijk bereikbaar, binnen enkele loopminuten. Hardenberg is met de auto prima te bereiken. Vanuit Zwolle en Emmen (N34) staat u binnen een half uur in het hartje centrum. Vanuit Almelo (N36) en Raalte (N48) is Hardenberg met de auto ook goed bereikbaar. Reist u liever met de trein? Dan bent u met de (snel) trein vanuit de richtingen Zwolle, Emmen en Almelo in no time in Hardenberg. 

PARKEREN:

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving (blauwe zone). Er zijn circa 15 parkeerplaatse aanwezig op eigen terrein.

BIJZONDERHEDEN:
- VVO begane grond circa 360 m² (330 m² winkel/magazijn, 30 m² opgang naar kantoren);
- VVO eerste verdieping circa 175 m²
- Geldende bestemmingsplan: Hardenberg Centrum;
- Het object wordt tevens in delen aangeboden, prijs op aanvraag
- Bij verhuur is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 1 kwartaalverplichting inclusief btw.


Uw makelaar voor dit object is Wouter Bolhaar
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Bouwjaar toelichting volgens BAG viewer Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 535 m² Verkoopoppervlakte 535 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Nabij het stadscentrum van Hardenberg, met rondom soortgelijke belendingen en bestemmingen. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
535 m²
Verkoop vloeroppervlakte
535 m²
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Europaweg 37, 7772 BN Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring