Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Voorstraat 55 in Hardenberg 7772 AB

Voorstraat 55

7772 AB Hardenberg
Vraagprijs € 295.000,- k.k. Huurprijs € 20.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING: Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het winkelpand heeft een oppervlakte van circa 200 m². Het winkelpand is voorzien van airco, afzuiging, verwarming (hete lucht), plafonds, toilet, pantry, en vloer. Lossen en laden voor de deur is op ieder moment mogelijk. LOCATIE: Het winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het centrum van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 205 m²
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het winkelpand heeft een oppervlakte van circa 200 m². Het winkelpand is voorzien van airco, afzuiging, verwarming (hete lucht), plafonds, toilet, pantry, en vloer. Lossen en laden voor de deur is op ieder moment mogelijk.

LOCATIE:
Het winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het centrum van de stad heeft een ware metamorfose ondergaan. In 2008 is het nieuwe centrum en daarmee een groot aantal winkels geopend. Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. De weekmarkt in Stad Hardenberg trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio om te kijken, te kopen en te genieten van een keur aan verse groenten en fruit, bloemen, stoffen, kleding en meer. In Hardenberg wordt iedere maandag een weekmarkt gehouden van 8.00 tot 13.00 uur. Hardenberg is met de auto prima te bereiken. Vanuit Zwolle en Emmen (N34) staat u binnen een half uur in het hartje centrum. Vanuit Almelo (N36) en Raalte (N48) is Hardenberg met de auto ook goed bereikbaar. Reist u liever met de trein? Dan bent u met de (snel) trein vanuit de richtingen Zwolle, Emmen en Almelo in no time in Hardenberg.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (betaald parkeren). U kunt parkeren op korte loopafstand van het winkelpand. Om er voor te zorgen, dat u gemakkelijk een parkeerplaats vindt, wordt op een parkeerverwijssysteem aangegeven in welke parkeergarages en op welke parkeerplaatsen nog plaatsen vrij zijn.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 205 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Frontbreedte 1100 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
205 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Frontbreedte
1100 cm
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
Route van naar Voorstraat 55, 7772 AB Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.