Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Voorstraat 32 in Hardenberg 7772 AC

Voorstraat 32

7772 AC Hardenberg
Vraagprijs € 249.950,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het winkelpand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 133 m² op de begane grond, heeft twee ingangen, waarbij de hoofdingang in het winkelcentrum van Hardenberg is gelegen. De achteringang is gelegen
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 254 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Dit goed onderhouden winkelpand is gelegen in het centrum van Hardenberg. Het winkelpand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 133 m² op de begane grond, heeft twee ingangen, waarbij de hoofdingang in het winkelcentrum van Hardenberg is gelegen. De achteringang is gelegen aan een geheel vernieuwd parkeerterrein. Het winkelpand is voorzien van laminaatvloer, vaste stellingkasten, balie opstand, elektrische schuifdeuren en luchtgordijn.

INDELING:
De begane grond kent een open winkelruimte, voorzien van een geheel glazen pui van 7 meter aan de voorzijde. Hierin zit een elektrische, glazen schuifdeur. Aan de achterzijde wordt het pand ontsloten door openslaande deuren. In de winkelruimte is een kelder en split-level verhoging waardoor meer verkoopruimte wordt gecreëerd. De trap geeft toegang tot de eerste verdieping waar een kantoor en opslagruimte zit.

LOCATIE:
De Voorstraat is dé winkelstraat van Hardenberg. Het winkelpand heeft een centrale ligging aan de Voorstraat.
In 2008 is het nieuwe centrum en daarmee een groot aantal winkels geopend. Lekker shoppen en daarna genieten van een welverdiende kop koffie op een zonovergoten terras. De weekmarkt in Stad Hardenberg trekt wekelijks kooplustigen uit de hele regio om te kijken, te kopen en te genieten van een keur aan verse groenten en fruit, bloemen, stoffen, kleding en meer. In Hardenberg wordt iedere maandag een weekmarkt gehouden van 8.00 tot 13.00 uur. Hardenberg is met de auto prima te bereiken. Vanuit Zwolle en Emmen (N34) staat u binnen een half uur in het hartje centrum. Vanuit Almelo (N36) en Raalte (N48) is Hardenberg met de auto ook goed bereikbaar. Reist u liever met de trein? Dan bent u met de (snel) trein vanuit de richtingen Zwolle, Emmen en Almelo in no time in Hardenberg.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (betaald parkeren). U kunt parkeren aan de achterzijde van het winkelpand. Via de achteringang is het direct bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
- VVO begane grond circa 133 m², kelder circa 26 m², eerste verdieping circa 95 m²;
- Volledig glazen winkelpui van circa 7,5 meter;
- Geldende bestemmingsplan: Hardenberg Centrum;
- Horeca categorie 1 toegestaan (daghoreca);
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.950,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 254 m² Verkoopoppervlakte 133 m² Perceeloppervlakte 160 m² Frontbreedte 750 cm Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
254 m²
Verkoop vloeroppervlakte
133 m²
Frontbreedte
750 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Voorstraat 32, 7772 AC Hardenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.