Aankoop / Aanhuur


Heeft u een (latente) huisvestingsbehoefte? Laat u dan bijstaan door onze ervaren bedrijfsmakelaars. Of het nu gaat om aankoop of aanhuur, de beslissing waar u voor staat is er een voor meerdere jaren en vaak met grote financiële implicaties.

De aankoop- of aanhuur makelaar van Deen staat u bij in het gehele traject. Dat begint bij uw programma van eisen, en loopt via een selectie van mogelijke objecten, bezichtingen, onderhandelingen en het opstellen en controleren van aktes tot aan een goede oplevering van het gekochte of gehuurde object. 

De makelaar zal de vele aspecten die bij een dergelijke transactie komen kijken (denk aan bouwkundige staat, bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, financiële positie VVE, milieu-aspecten, etc) steeds scherp in het oog houden. Mede hierdoor wordt voorkomen dat u achteraf voor onaangename en/of dure verrassingen komt te staan.

Het inschakelen van een aankoop-/aanhuurmakelaar van Deen Bedrijfsmakelaars is geen kostenpost maar eerder een investering die zichzelf gemakkelijk terugverdient!